River Kwai
Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob
12 November 2012 | Thailand, Bangkok
Om 6.15 uur opgestaan en ons klaar gemaakt voor vertrek naar Kanchanaburi. Om 7.00 uur kwam een taxibusje voor en bracht ons met nog anderen naar het vliegveld. Daar hebben we onze auto in ontvangst genomen en zijn op weg gegaan. Het duurde een hele tijd voordat we uit Bangkok waren. En het begon te regenen. Hoe verder we kwamen hoe natter het was. Langs de weg hele grote plassen. Bij aankomst in Kanchanaburi moesten we eerst even zoeken. Maar we kwamen uiteindelijk toch aan bij de beruchte brug over de river Kwai. Daar hebben op een drijvend restaurant de lunch gebruikt. En zijn toen naar de brug gegaan. Het erover lopen geeft toch een apart gevoel en dan sta stil bij hetgeen daar gebeurd is. Bij het bezoek aan het oorlogsmuseum spreekt e.e.a. je nog meer aan. Verder hebben we bij Thai Garden Inn, waar we overnachten, nog even lekker gezwommen. En sluiten de dag weer af met een gezamenlijke maaltijd. We hoeven daarvoorede deur niet meer uit. Als we over we praten dan zijn dat totaal 5 personen. Theo, Lucky, Arie en Miep en Rob.
12 November 2012 - 18:32
Truus:
Hoi Rob, Miep, Theo, Lucky en Arie.
Vind het erg leuk om jullie verslagen te lezi\en. Spreek maar in jullie vorm want jullie ondernemen dit toch allemaal samen.
Wat zullen jullie weer een hoop indrukken opdoen en een hoop te verstouwen krijgen. Geniet er maar van hier is het wat het weer betreft maar een trieste, grijze boel.
Liefs en de groetjes. -
15 November 2012 - 15:57
Barbara:
had nog niet eerder rustig kunnen lezen en kijken. Bijzonder hoor en mooi! Geniet samen.