De oude hoofdstad Ayuttaya
Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob
16 November 2012 | Thailand, Ayutthaya
Na een heel vroeg ontbijt zijn we op weg gegaan naar de oude binnenstad van Ayutthaya. Er viel heel veel te zien. De ene Wat (tempel) na de andere Wat. Hierna nog even terug gegaan naar het hotel, waar we ons nog lekker verfrist hebben in het zwembad. Darna zijn we op weg gegaan via nog een tempel naar Lop Buri. Eerst even de apen bezocht. Er zit daar een hele kolonie. Oppassen geblazen want voor je het weet zitten ze op je. Daar de tempel bezocht en toen gauw op zoek gegaan naar het overnachtingsadres. Even zoeken maar toch gevonden. Wat gedronken, gedoucht en aan tafel gegaan. Het eten was heerlijk en Lucky, ons medereiziger heeft hier nog professioneel gezongen. En nu weer slapen om morgen weer uitgerust te kunnen starten.
16 November 2012 - 13:21
Huig Evegroen:
Beste Miep en Rob,
Ik ben de broer van Arie. Wij hebben elkaar bij het vertrek op Schiphol ontmoet. Fijn dat ik jullie webmailadres heb gekregen.
Geweldig dat wij op deze manier op de hoogte worden gehouden hoe de reis verloopt. Onze moeder (van Arie en mij, 90 jaar) heeft al vaak gevraagd "Wat van Arie gehoord?"
De treinreis en het bezoek aan de River Kwai Bridge zal zeker indruk hebben gemaakt. Het landschap is erg mooi zoals ik aan de foto's kan zien. Ik kon Ayuttaya niet vinden op het kaartje. Reizen jullie noordwaarts?
Een goede verdere reis. De groeten aan Arie en ook aan Theo. Ik heb op de website van Theo nog niets over deze reis kunnen vinden. Hij zet toch elke avond foto's op zijn website? Misschien kijk ik niet op de juiste plaats.
Hier alles goed. Koud en mistig 4-6 graden.
Groeten
Huig Evegroen
16 November 2012 - 15:50
Miep:
Hallo Huig
We zullen de groeten overbrengen aan Arie en Theo. Morgen gaan we naar Chang Mai, naar het noorden.
Het weer is hier heerlijk warm rond de 35 graden. Het eten is erg lekker en ons onderkomen fantastisch.
Groeten Rob en Miep -
18 November 2012 - 20:59
Carmela:
wat ziet het er gaaf uit en wat een mooie foto's
super