Doi Inthanon, op naar de top
Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob
19 November 2012 | Thailand, Chiang Mai
Vandaag hebben we een rit gemaakt naar de hoogste berg Doi Inthanon (2509 meter) van Thailand. Op deze berg bevinden zich 2 stupa’s. In deze streek worden veel bloemen gekweekt. Hier heeft de koning voor gezorgd i.p.v. papaverteelt. Er staan heel veel kassen (plastic). We hebben beide stupa’s bezichtigd en ook de omliggende parken. Daarna zijn we naar de top gereden. Op het moment van de bezichtiging van de stupa’s, het hoogste punt en een trail door het oerwoud was het gelukkig droog. Op de heenreis in het bergachtige gebied regende het af en toe. De trail was interessant. Veel planten en bomen. Hierna zijn we weer richting Chiang Mai gereden via een andere weg. Onderweg nog gestopt om wat te drinken en te eten. Vlees aan een spies. En ook hebben we nog een hanengevecht gezien. Deze hanen hebben geen scheermesjes aan hun poten zoals we kennen van Indonesië. Bij aankomst in het hotel spullen weggebracht naar de kamer en daarna gaan eten. Dit smaakt nog steeds prima. Nu de rugzak weer inpakken want morgen om half zeven ontbijt en dan 400 km rijden.
19 November 2012 - 22:25
Ria Van Der Valk:
What are stupa's? Fijn dat jullie ao genieten