Mekong rivier
Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob
22 November 2012 | Thailand, Nong Khai
We hebben Loei verlaten en zijn op weg gegaan naar Nong Kai. Onderweg zijn we gestopt bij een plaats waar skeletten zijn gevonden van dinopsauriers. Even rond gekeken en toen weer door. Aangkom,en in Nong Kai zijn we naar de Mekong (rivier) gegaan en hebben daar op een vlot tijdens het varen de lunch gebruikt. Deze werd aan de wal klaar gemaakt en op het vlot gebracht.Tijdens varen naar de vriendschapsbrug van Thailand naar Laos hebben we gegeten. Van Thailand werden goederen per veer naar Laos gebracht. Daar werd het weer uitgeladen. Weer aan wal hebben we rond gelopen op de China Market. Bij terugkomst bij de auto was het in de auto erg warm. Het drinkwater was heet. Voordat we naar het resort gingen hebben we eerst nog een tempel Wat Kaek bezocht. Ontworpen door een kinstenaar uit Laos. Heel bijzonder. Maar al gauw daarna waren we in het resort en hebben daar heerrlijk gezwommen.
22 November 2012 - 19:43
Lorraine:
Hoi Miep en Rob, wat een mooie reis maken jullie.
Ik wens jullie een fijne verjaardag morgen en Miep van harte. Neem er maar een thais drankje op.
groeten uit koud nederland,