Lake Tekapo - Reisverslag uit Fairlie, Nieuw Zeeland van Miep en Rob - WaarBenJij.nu Lake Tekapo - Reisverslag uit Fairlie, Nieuw Zeeland van Miep en Rob - WaarBenJij.nu

Lake Tekapo

Door: miepenrob

Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob

04 Maart 2011 | Nieuw Zeeland, Fairlie

3 maart 2011
Vanmorgen waren we al vroeg wakker. Om half acht toch maar opgestaan. Eerst de baard van een paar dagen eraf gehaald. Lekker gedouched. En wat op het Netbook gezet. Om negen uur kwam de bevoorrading voor het ontbijt en een lunchpakket. Nadat we gegeten hadden zijn we om elf uur vertrokken voor een wandeling bij Lake Tekapo. Eerst een uur rijden. Onderweg veel schapen en koeien gezien. De bergen kwamen steeds dichter bij. En in dat berggebied ligt Lake Tekapo. Een wandeling van acht kilometer. Eerst naar boven. Een pad door het bos. Veel bloemen stonden er niet maar heel veel paddestoelen. Boven aangekomen, 1016 meter, hadden we een prachtig gezicht op het meer en ook op de bergen. De besneeuwde top van Mount Cook was goed te zien. En daar hebben we heerlijk in het zonnetje ons lunchpakket op gegeten. En weer naar beneden. In Fairlie hebben we inkopen gedaan. En daarna heeft Miep het eten klaargemaakt. Onze mede bewoners (twee mannen) waren daar erg blij mee. En nu wachten we op de koffie.

• 03 Maart 2011 - 07:36

Yvonne:

Goed om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn en het eigenlijk meteen al zo naar jullie zin hebben. Veel plezier en tot het volgende verhaal!

• 03 Maart 2011 - 09:43

Truus:

En nu maar volop genietne van de natuur en als het moois wat jullie vast te zien krijgen. Maar goed dat Miep zo lekker kan koken voor jullie, zijn ze vast blij mee.
    Nog bedankt voor Johan zijn kaartje, vond hij erg leuk.
    Heel veel liefs

• 03 Maart 2011 - 12:38

Martine:

Klinkt goed hoor...is vast mooi om daar te wandelen.En tja,dat je daar een lange reis voor nodig hebt...is niet anders.Dan heb je ook wat. Blijf maar genieten. Groetjes ut Fryslan.

• 04 Maart 2011 - 07:39

Cristel:

hoi rob en miep, raar idee dat jullie nu helemaal zover weg zitten. het begin is er in ieder geval! ben erg benieuwd naar de rest van jullie verslagen! als ik nu hier naar buiten kijk (8.39 uur) zijn de daken wit bevroren, maar het zonnetje zou er doorkomen is beloofd.
    groetjes van ons

• 05 Maart 2011 - 21:15

Ria Van Der Valk:

Jullie worden maar verwend door Miep, ik neem aan dat de mannen ook gezamenlijk een keertje een potje gaan koken>