Mount Coot-tah - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu Mount Coot-tah - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu

Mount Coot-tah

Door: miepenrob

Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob

24 April 2011 | Australië, Brisbane

24 april 2011
1ePaasdag
Vandaag zijn we naar Mount Cout-tah gereden. Daar hebben we eerst op een uitzichtpunt Brisbane en de omgeving van bovenaf bekeken. Daarna zijn we naar de botanische tuin gegaan. Daar hebben we heerlijk rond gelopen en heel veel verschillende bomen, planten en bloemen gezien. Ook af en toe zag je een lizzard (soort grote hagedis) tussen de struiken. Ook hebben we even moeten schuilen voor een regenbui. Hooguit 5 minuten. Daarna zijn we naar Sue en Huub (vrienden van Ria) gereden, want daar waren we uitgenodigd voor een Late Lunch. Eerst hebben we wat foto’s gemaakt van kleine papegaaien. Daarna hebben we lekker gegeten. Vlees en worst van de bbq met diverse salades, gevolgd door een heerlijke toetje. Na een kopje koffie zijn we weer naar huis gereden. En hebben we spulletjes voor morgen klaar gemaakt om mee te nemen naar Santhorpe.

• 24 April 2011 - 20:04

Ria:

Weer een dag die ze ons niet af kunnen pakken, nu gaat het toch wel hard het einde van de vakantie is in zicht maar nog even 2 dagen naar Stanthorpe en Girraween National Park voor een wandeling.