weer thuis - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu weer thuis - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu

weer thuis

Door: miepenrob

Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob

03 Mei 2011 | Australië, Brisbane

28 april 2011
Nadat het laatste bericht was verstuurd is het toch nog droog geworden. En zijn we dus nog weg gegaan. We hebben gewandeld naar de Brisbane River. Ook hebben we er langs gelopen. Net toen we bij een viaduct kwamen begon het weer te regenen en hebben dus onder het viaduct geschuild. Ook werd het weer droog en zijn toen verder gewandeld. Maar dit was voor korte duur. Waar we toen liepen was aan de overkant een benzinestation. Daar hebben we toen koffie gedronken en gewacht tot de bui over was. Vandaar uit zijn we weer teruggewandeld. Hebben toen de rugzakken weer gepakt, zodat ze klaar stonden voor het vertrek. Nadat Ria thuis was hebben we gegeten en zijn toen nog even bij de baby wezen kijken.
29 april
Om zeven uur opgestaan. Gewassen, geschoren en het laatste ontbijt gehad. Ria heeft ons met de auto naar het vliegveld gebracht en hebben daar van haar afscheid genomen. Het inchecken ging voorspoedig en hebben rustig de luchthaven van Brisbane kunnen bekijken. De vlucht naar Sydney liep voorspoedig en ook daar konden we direct inchecken en wachten op het vertrek naar Frankfurt. In Singapure hebben een tussenstop gemaakt. Om zes uur op 30 april zijn we geland en hadden nog een uur om alles te regelen. Gelukkig mochten we bij het inchecken voorgaan. Er zijn ook nog wel aardige mensen. Bij de controle ging het wat minder soepel. Gewoon in de rij en wachten. Eenmaal er door was het een rees naar de Gate. Linksom, rechtsom, trap af, tweemaal links en dan ja daar is de gate. Boardingkaart laten zien en we mochten naar beneden. Daar stond een bus klaar die ons naar het vliegtuig bracht. Om 7 uur 10 gingen we de lucht in. Landing ruimschoots op tijd. Naar de lopende band en daar kwamen na tien minuten zowaar onze rugzakken. Verdere controle bleef uit en bij de uitgang werden we opgewacht door onze kinderen en kleinkind.
2 mei 2011
Inmiddels weer aan het dagelijkse leven begonnen.

• 05 Mei 2011 - 20:10

Lorraine:

Hoi Miep en Rob,
    welkom thuis,
    ben net zelf terug uit London dus reageer nu pas. Wat een mooie reis hebben jullie gehad, en we zijn al helemaal op de hoogte van alles, handig hoor zo'n verslag. Tot gauw,
    groeten Lorraine
    PS: leuk hoor dat je je ook hebt geschoren Miep of was het alleen Rob? :-)