van Katoomba naar Bomaderry - Reisverslag uit Bomaderry, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu van Katoomba naar Bomaderry - Reisverslag uit Bomaderry, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu

van Katoomba naar Bomaderry

Door: miepenrob

Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob

31 Maart 2011 | Australië, Bomaderry

31 maart 2011
Vanmorgen hebben we Katoomba verlaten en zijn op weg gegaan naar Bomaderry.Onderweg hebben w e eerst een stop gemaakt bij Mc Cafee. Daar kun je heerlijk koffie drinken.Toen de koffie op was zijn we buiten even naar een boom gegaan waar veel papegaaien zaten. Leuk andere vogels dan in Nederland. We hebben de route vervolgd naar Kiama waar we aan de kust de Blowholes hebben bekeken. Door de gaten in de kust wordt er met kracht water geperst en kwam er een grote fontein omhoog. Vandaar uit zijn we naar het Minnamurra Rainforest gegaan. Veel planten gezien die je ook in het tuincentrum kunt kopen. Er was gewaarschuwd voor bloedzuigers, maar deze hebben we niet gevoeld en gezien. Via Campbelltown en de Bulli Pass zijn we via een prachtige route naar Bomaderry gereden. Daar kregen we een prachtig onderkomen. Zo mooi hebben we het nog nergens gehad. Met het busjes zijn we naar een winkelcentrum gereden en hebben daar inkopen gedaan voor het avondeten. We zitten met z’n vieren in het huisje. Eerst een glaasje Port en dan een komplete maaltijd. Macaroni en salade en yoghurt toe. En dan weer slapen en morgen vroeg op.

• 01 April 2011 - 07:27

Ria:

Deze vogel noemen ze in Australie een Lorikeet hij behoort wel bij de papagaaien familie maar is een stuk kleiner, dit is dus een mannetje want die heeft mooiere kleuren dan het vrouwtje