naar Canberra
Door: miepenrob
Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob
01 April 2011 | Australië, Canberra
Alweer een nacht voorbij. Het was een schitterende locatie. Daar kun je rustig 2 weken zitten. Om 8.00 uur zijn we vertrokken. Een lange rit voor de boeg van Bomaderry naar Canberra. Het was de bedoeling om op tijd te zijn in Canberra. Maar dat lukte al niet meer omdat we eerst op kangaroejacht zijn geweest. Althans met het fototoestel. In een wei langs de snelweg zaten er genoeg. Maar te ver weg. We zijn daarom afgeslagen en een landweggetje ingeslagen. Daar sprongen ze de weg over en konden we ze goed zien. Ook zagen we toen we het pad afgingen een grote spin van zeker we l 7 cm. Vandaar zijn we naar een plaatsje gereden waar we heerlijk langs het strand hebben kunnen wandelen. Ook nog een waterval van 18 meter hebben we gezien en onderweg ook nog koffie gedronken. Na een lange rit kwamen we aan in Canberra. Daar hebben we ons aangemeld voor de tweedaagse wandeltocht die morgen van start gaat. Met de organisatie hebben we een wandeling gemaakt rond de Parlementsgebouwen en kregen we aan het eind een drankje en wat te eten aangeboden en een minister hield een toespraak en heette ons van harte welkom in Canberra. Daarna naar het YHA (jeugdherberg) waar we twee nachten slapen. Morgenochtend weer vroeg op om om half acht naar de start te gaan.
01 April 2011 - 22:10
Yvonne:
He Rob en Miep,
Hier even een kort berichtje van mij. Ben net gisteren terug gekomen van mijn vakantie. Rob, ik hoorde vandaag van Karin dat je moeder overleden is. Gecondoleerd. Je had het nog over kort voor jullie vertrokken en nu is het dan toch gebeurd. Heel vervelend natuurlijk. Maar jullie hebben toch besloten om door te reizen. Het zit hem ook niet in deze vakantie, ze wist heus wel dat jullie heel veel voor haar betekend hebben en andersom.
Ik ga van de week even jullie verslagen lezen.
Liefs Yvonne