Met Greyhound naar Port Macquarie - Reisverslag uit Port Macquarie, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu Met Greyhound naar Port Macquarie - Reisverslag uit Port Macquarie, Australië van Miep en Rob - WaarBenJij.nu

Met Greyhound naar Port Macquarie

Door: miepenrob

Blijf op de hoogte en volg Miep en Rob

07 April 2011 | Australië, Port Macquarie

Vanmorgen vroeg op om met de trein naar het station om daar de bus te nemen. We dachten dat we op het station zo naar de bus konden lopen, maar gisteren hebben we dus maar een klein stukje van het station gezien en moesten we nu wel even zoeken, maar gelukkig snel gevonden. Ondergronds is het een wirwar van gangen en trappen. De bus stond al klaar en we konden snel instappen. We hebben een voorspoedige reis gehad. Het regende erg veel onderweg, maar nu is het gelukkig droog. Ook tijdens de koffiestop was het droog, dus het zat mee vandaag. Nu de omgeving gaan verkennen en kijken waar we iets gaan eten of dat we iets meenemen naar onze kamer.
Dit keer geen foto's want hier hebben ze geen Wifi en moeten dus de aanwezige pc's gebruiken en daarop kunnen we niets inpluggen. Maar volgende keer beter.

• 07 April 2011 - 07:42

Ria:

Wat jammer van de regen maar jullie zaten in ieder geval droog, hoop dat het morgen wat beter is, veel plezier in ieder geval

• 07 April 2011 - 19:33

Barbara:

Even geen tijd gehad: nu alles nagelezen. wat een leuke reis. Dat wordt wel afkicken in Nederland. Al is het hier toch echt lente geworden.